Pandantiv Karma,pandantiv jasp rosu,pandantiv orgon,rasina

15842663836039398-item930x1170
Fiecare bijuterie este turnata si slefuita manual. Bijuteriile create de mine,imbina influenta simbolurilor sacre menite sa ofere protectie, cu efectele subtile ale cristalelor.

Structura pandantivului contine pietre semipretioase- JASP,CUART ROZ,GRANAT, cu rol de a creste puterea de protectie si vindecare, foita aur,span metal, sarma de cupru, rasina pentru bijuterii.Pandantivul este prevazut cu inchizatoare si lant din otel inoxidabil de 45cm.

Dimensiune pandantiv- 4cm

Cristalele vehiculeaza energie, ele concentreaza,amplifica si raspindesc lumina.Cristalele sint mijloace pentru reglarea energetica a chakrelor, ne ajuta sa mentalizam ceea ce dorim sa aducem in viata noastra (prosperitate,dragoste, cunoastere,claritate,concentrare, protectie,etc.), cu conditia ca acel ceva sa fie in acord cu legile divine. Culoarea este indiciul cel mai important in alegerea lor, pentru ca arata ce tip de energie este emisa de piatra respectiva.

JASP ROSU- piatra karmica, are efect asupra karmei umane.Asigura protectie impotriva energiilor negative, una din cele mai puternice pietre protectoare,impotriva pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative, vrajilor si blestemelor, farmecelor si gandurilor negative,protejeaza starea de sanatate. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, sa se manifeste cu personalitate, sa atinga puterea, deci sunt pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac. Atrage asupra purtatorului ceea ce are el nevoie mai mult, stabilizeaza si purifica aura,dinamizeaza, stimuleaza si ridica moralul. In antichitate era una din cele mai raspandite si apreciate pietre, tocmai de aceea poarta si numele de MAMA TUTUROR PIETRELOR,se spunea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat.

GRANAT- cunoscut de mii de ani, ca piatra a războinicilor, purtat ca un talisman împotriva morții și a prejudiciului,dar si pentru a aduce victoria, pacea și liniștea.Granatul este o piatra, a sanatatii, a energiei, daca este oferita cadou, este un semn de loialitate și afecțiune. Granatul este o piatra a adevărului și puritatii, un simbol al iubirii si compasiunii, folosit pentru conștientizare și vindecare spirituala, utila pentru meditatie si pentru a accesa informatii din vieti anterioare. Puternic rol protector asupra sanatatii,intareste, purifica si vitalizeaza organismul.

CUARTUL ROZ emite o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura.
Cuartul Roz este cristalul iubirii neconditionate,acesta este asociat cu Chakra Inimii (Anahata). Energia lui emite vibratii de iubire neconditionata, bucuria de a trai, veselie, caldura si vindecare. Considerat si piatra zeitei Venus, Cuartul Roz este cristalul noilor inceputuri in relatii, aducand fericire si fidelitate.Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile si energiile negative.

Culoarea galben-aurie, strălucitoare cu irizaţii metalice, a fost dintotdeauna asociată cu simbolismul solar. Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum : vitalitate, viaţa, sănătate, înţelepciune, lumina. Auriul este culoarea asociata cu abundența și prosperitate, prestigiu si rafinament, valoare si eleganta. La nivelul cel mai de sus, este o culoare care este asociata cu înțelepciune, înțelegere și iluminare.

CE STE UN ORGON? In anii 1940,dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. El a numit aceasta ENERGIE ORGONICA.Orgonul este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Energia vietii este un principiu activ intilnit in medicina traditionala chineza, in artele martiale, yoga, este Qi in cultura chineza, Prana in hinduism, Lung în budismul tibetan, Mana ii spun Hawaienii. Folosirea orgonului este o modalitate naturală, pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. (neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice).

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: protejati bijuteriile din rasina de lovituri, de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, activitatilor sportive, excesul de transpiratie degradeaza suprafata bijuteriilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s